Ifjúsági Ház programjai

Kötetlen időtöltés 

A Köz-Pont Ifjúsági Ház 2012-ben nyitotta meg kapuit Veresegyházon, ahol elsősorban a gyerekek és a fiatalok számára kínálunk kulturális és szabadidős programokat, szolgáltatásokat. A szervezett programok és események mellett az ifjúsági ház mindenki számára nyitott, a szolgáltatások pedig szabadon igénybe vehetők. Hétköznapokon a kora délutánokat a kötetlen közös időtöltés határozza meg, található nálunk csocsó, ping-pong, darts, xbox, társasjátékok, tollaslabda, foci és ingyen wifi, de ha csak belehuppannál egy kényelmes fotelbe és beszélgetnél, akkor is várunk szeretettel. 


Filmklub 

A Filmvitából kinőtt eseménysorozatunkat 2022 novemberében kezdtük el. Olyan ismert filmek kerültek eddig vászonra, mint például az Alkonyat, a Szörny RT vagy a Wednesday című populáris sorozat. Az alkalmak során megosztó vagy közkedvelt, elgondolkodtató vagy érzelmes, nagyon jó vagy éppen nagyon rossz filmeket/sorozatokat nézünk meg, és beszélgetünk róluk. Ha érdekel a havonta egyszeri, csütörtök-vagy péntek esténként megrendezett eseményünk, figyeld az Instagram vagy a Facebook oldalunkat, hogy le ne maradj róla! 


Pókerest 

A Pókerest című eseményünket először márciusban rendeztük meg, Farsangi Pókerest néven. Két havonta tartjuk meg ezt a játékos programot, ahol különféle nyereményekért lehet versenyezni kezdőknek és haladóknak egyaránt. Ha szeretsz kiöltözni, pókerezni, társasozni és szeretnél időben visszautazni egy 20-as évekbeli kaszinóba, akkor figyeld a Facebook oldalunkat és az Instagrammunkat, hogy le ne maradj a következő pókerversenyről! 


Kertmozi 

Langyos nyári este, egy tágas kert a belváros szívében, egy hatalmas mozivászon, illatozó popcorn, családias hangulat… ezekkel várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt a Kertmoziban. Rendszerint olyan filmeket, rajzfilmeket vetítünk, mely minden korosztály számára kikapcsolódást nyújt. Az aktuális ajánlatukat mindig közzétesszük közösségi média felületeinken, tájékozódj, hogy le ne maradj! A belépés ingyenes. 


INTERKUL-TOUR   

Nemzetközi délutánjainkat 2023. márciusában indítottuk útjára, mely során minden hónapban egy újabb országba kalauzoljuk az érdeklődőket. Az esemény során a résztvevők játékokon és workshopokon keresztül ismerkedhetnek meg az adott ország kultúrájával, nyelvével, gasztronómiájával. Minden alkalommal vendégül látunk egy olyan személyt is, aki az adott országból származik, vagy olyan hazai önkéntest, aki hosszútávon élt már ott. Ha ti sem szeretnétek lemaradni következő INTERKUL-TOUR alkalmunkról, akkor kövessétek Facebook és Instagram oldalainkat.