Munkatársaink

Pozsonyi Fanni
kuratórium elnöke

Fanni a Támaszpont MOPKA nagykövete. Rendező, drámapedagógus, jelenleg pszichodráma trainernek tanul. Gondosan ügyel az Ifjúsági Házra, így ha szeretnéd kibérelni, őt keresd. Fő feladata, hogy az Alapítvány csapatát motiválja, igazgassa, és kellemes munkalégkört biztosítson számukra.

Hazay Levente
nemzetközi projekt koordinátor

Levi nemzetközi projekt koordinátorként dolgozik nálunk, így ha ifjúsági cserékkel, képzésekkel, és külföldi önkéntességgel kapcsolatban kérdésetek van, hozzá fordulhattok. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem tanulója. Szabadidejében szívesen foglalkozik gyerekekkel, évek óta tart nekik Judo edzéseket, illetve szívesen korrepetál bárkit matematikából is.

Maczó József
kuratóriumi tag, Eurodesk régiós koordinátor 

Maci, aktív részese volt az alapításnak. A Közép – magyarországi régió Eurodesk koordinátora. Rengeteg éve drogprevenciós szakember, így órákig tudna mesélni a tapasztalatairól. Ő az Alapítvány HR-ese, jól eligazodik a szerződések és a teljesítésigazolások útvesztőjében. Ő felelős a hazai partnereinkkel való kapcsolattartásért.  

Gulyás-Csombor Renáta
Program koordinátor 

Renu program koordinátorként dolgozik nálunk. Szervezője és az egyik színésze a Te döntesz! drogprevenciós színházi előadásunknak, jelenleg drámapedagógiát tanul. Évek óta gyerekekkel foglalkozik, mivel úszásoktatóként is tevékenykedik.

Sándorné Rab Ágnes
gazdasági vezető

Ági a Támaszpont MOPKA egyik alapító tagja, a kezdetektől az alapítvány pénzügyminisztere. Civilben mérnök, így, ha praktikus kérdésekről vagy tervezésről van szó, ő a te embered. Pillanatok alatt átlátja a helyzetet és azonnal nekilát a feladatnak.

Kiss Viktória
szakmai tanácsadó

Viki alapítótag. Korábban elnök, jelenleg az Alapítvány szakmai tanácsadója és mindent megmondója. Ha nem egy, hanem legalább 100 jó ötletre van szükséged, fordulj hozzá bizalommal.