Munkatársaink

Maczó József
kuratóriumi elnök, Eurodesk régiós koordinátor 

Maci a Támaszpont MOPKA alapító tagja és a kuratórium elnöke. Fő feladata, hogy az Alapítvány csapatát motiválja, igazgassa és kellemes munkalégkört biztosítson számukra. A Közép-magyarországi régió Eurodesk koordinátora. Sok-sok éve drogprevenciós szakember, a Te döntesz! Színházi nevelési programunk egyik szakértője. Ő az Alapítvány HR-ese, jól eligazodik a szerződések és a teljesítésigazolások útvesztőjében. Ő a felelős a hazai partnereinkkel való kapcsolattartásért. 

Leviczki-Horváth Aliz
irodavezető 

Aliz az Ifjúsági Ház ügyeiért és programjaiért felel, foglalkozik a mindennapi ügyvitellel. Emellett segít a kollégáknak a projektek ütemezésében, összehangolásában, valamint ügyel a határidők betartására.

Huszai Csilla
nemzetközi projektkoordinátor  

Csilla nemzetközi projekt koordinátorként dolgozik nálunk, így ha ifjúsági cserékkel, képzésekkel, és külföldi önkéntességgel kapcsolatban kérdésetek van, hozzá fordulhattok. A Károli Gáspár Református Egyetemen végzett Kommunikáció és médiatudomány szakon és a Lumiere Filmiskolában szerzett Kamera operatőr képzettséget. A nemzetközi vonalon kívül még ő a MOPKA fő fotósa, filmese, marketingese és D&D játékmestere. 

Negyela Boglárka Kata 
nemzetközi projektkoordinátor  

Bogi szintén nemzetközi projektkoordinátorként dolgozik nálunk, így őt is bátran kereshetitek ifjúsági cserékkel, nemzetközi tréningekkel és külföldi önkéntességgel kapcsolatos kérdéseitekkel. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végzett logopédia – pszichopedagógia szakirányokon. Azon túl, hogy a nemzetközi projektek lelkes nagykövete, a helyi programok szervezésében és megvalósításában is aktívan részt vesz. 

Gulyás-Csombor Renáta
kuratóriumi tag, program koordinátor 

Renu program koordinátorként dolgozik nálunk. Szervezője és az egyik színésze a Te döntesz! drogprevenciós színházi előadásunknak. Évek óta gyerekekkel foglalkozik, mivel úszásoktatóként is tevékenykedik. Fontosnak tartja a fiatalok mozgásterét, így szinte minden programunkon megtaláljátok őt is. Csapatépítő foglalkozások, kalandtúra, kertmozi köthető még ő hozzá.   

Hazay Levente
kuratóriumi tag 

Levi a kuratórium tagja. A Budapesti Corvinus Egyetemen tanult Gazdálkodás és menedzsment szakon. Gazdasági ügyekben és Excel táblázatok készítésében igazi szakértő, így jelenleg ezeken a területeken segíti munkánkat.   

Sándorné Rab Ágnes
gazdasági vezető

Ági a Támaszpont MOPKA egyik alapító tagja, a kezdetektől az Alapítvány pénzügyminisztere. Civilben mérnök, így, ha praktikus kérdésekről vagy tervezésről van szó, ő a te embered. Pillanatok alatt átlátja a helyzetet és azonnal nekilát a feladatnak. 

Kiss Viktória
szakmai tanácsadó

Viki alapítótag. Korábban elnök, jelenleg az Alapítvány szakmai tanácsadója és mindent megmondója. Ha nem egy, hanem legalább 100 jó ötletre van szükséged, fordulj hozzá bizalommal.