Küldj hátrányos helyzetű gyerekeket a táborba!

A Tábor egy művészetpedagógiai tábor, aminek legfontosabb alkotóeleme a játék, mint hasznos tevékenység. A fiatalok különböző érdekes, kalandos helyzetek részeseivé válnak, ahol saját döntéseikkel és gondolataikkal hatással vannak a történet folyatására és a történet szereplőinek életére, valamint a saját életükre is. Így lehetőségük nyílik a legkülönbözőbb élethelyzetek kipróbálására egy biztonságos és játékos környezetben.

A hét során olyan csapattá válunk, akik odafigyelnek egymásra, képesek felelősséget vállalni és döntéseket hozni nehéz helyzetekben. Olyanná, akik békére, harmóniára törekszenek, néha elfáradnak, ilyenkor bíztatásra van szükségük, de aztán újult erővel vetik bele magukat a kísérletezésbe.

Sajnos az idei évi költségvetésünk nem engedi, hogy átvállaljuk a résztvevők költségeinek egy részét, ami így a Tábor részvételi díjának jelentős megnövekedésével jár. Alapítványunk szeretne mindent megtenni, hogy az évek óta hozzánk járó hátrányos helyzetű gyermekek idén is velünk táborozhassanak. 

Költségek

Szállás

10.000 Ft / gyerek / hét

Napi háromszori étkezés

15.000 Ft / gyerek / hét

Belépők és fagyizás

3000 Ft / gyerek

Eszközök

3000 Ft / gyerek / hét

Sok kicsi sokra megy, így bármilyen összegű adománynak nagyon örülünk!

Kedvezményezett neve:
Támaszpont MOPKA

Bankszámla száma: 
1040 2991 5052 6589 8283 1011

Számlát kezelő bank:
K&H bank

Közleménybe ezt írd: 
Tábor támogatás 2021


A Támogatásra készpénzben is van lehetőség, a 2112 Veresegyház Fő út 68. szám alatti Köz-Pont Ifjúsági Házban.